Vandenberg är tillbaka med nya sångaren Mats Leven!

Reklam

VANDENBERG har aviserat att Mats Leven gått med i bandet som sångare. Kraftpaketet till sångare är känd för sina tidigare insatser med Yngwie Malmsteen, Candlemass och turnéer med the Trans-Siberian Orchestra bland många andra band. För att fira den nya sammanslutningen har de aviserat deras enda spelning 2021 med den nya laguppställningen på Planet Rockstock Festival i Trecco Bay, Wales Storbritannien, fredagen den 12 november.

Adrian Vandenberg säger så här om att Mats Leven gått med i bandet, ”Att säga att jag är uppspelt över att få jobba med Mats Leven är en underdrift! Den är ett enormt privilegium att få jobba med en sångare av Mats kaliber som är i världsklass, som känner lika passionerat för kick ass rock och som är lika hängiven som jag.  Hans röst är helt unik och hans scennärvaro likaså. Väldigt erfaren utan att för den skull gå på autopilot och en fantastisk snubbe!”

Mats säger: ”Det ska bli väldigt kul att gå med i Vandenberg och spela in den nya plattan! Jag har varit ett fan sedan 80-talet och jag känner mig hedrad att snart få stå på scen med mina holländska amigos!”