”Hits of The 60s” med Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam och Lennart Grahn

Reklam

Målet är att få spela på scenerna så länge som möjligt. Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam och Lennart Grahn tar nu med sig några av sina och Sveriges populäraste hits som Hep Stars ”Cadillac”, The Shanes ”Cara Mia”, Ola & Janglers ”Alex Is The Man” och en mängd popklassiker som förenar publiken i allsång på ny höstturné. ”Hits of The 60s” fick premiär 2018 och blev en stor publiksuccé och nu är det åter dags för en ny rejäl nostalgiturné runt om i riket.

– Ett av min drömprojekt och så underbart att komma tillbaka, att få stå på scen, åka på turné och lira live igen, efter allt som hänt senaste tiden. Nu vill jag bara möta publiken på riktigt. Det lär bli extra livat, säger Svenne Hedlund.

-Vi ska hålla på med det här så länge vi orkar, jävlar vet du när man kommer upp på scenen. Man kan ha ont i axeln eller knät, sedan kommer den där adrenalinkicken, säger Lennart Grahn.

-Nu kör vi så det ryker igen, vi hade alla så otroligt roligt tillsammans med förra turnén, vi har många orter kvar och nu gör vi dem också. Riktigt kul, säger Clabbe vi kommer att krama alla!

Nypremiär för ”Hits For The 60s” blir det den 21 oktober i Kalmar med totalt 19 stopp runt om i landet från Östersund i norr till Malmö i söder, med final i Värnamo den 27 november.

Turnéplan: ”Hits Of The 60s”

21 oktober Kalmar, Kalmarsalen

22 oktober Växjö, Växjö teater

3 november Gävle, Konserthuset

4 november Falun, Kulturhuset tio14

5 november Karlstad, Scalateatern

6 november Örebro, Hjalmar Bergman Teatern

9 november Halmstad, Halmstads Teater

10 november Kristianstad, Kulturkvarteret

11 november Malmö, Palladium

12 november Ängelholm, Jarl Kulle Scenen

18 november Hudiksvall, Kulturhuset Glada Hudik

19 november Östersund, Gamla teatern

20 november Sundsvall, Tonhallen

23 november Motala, Folkets Hus

24 november Jönköping, Spira

25 november Skövde, Stadsteatern

26 november Lerum, Dergårdteatern

27 november Värnamo, Gummifabriken

(Med reservation för eventuella ändringar)