Thomas Di Levas hyllade succéföreställning ”Changes” fortsätter våren 2023

Reklam

Ny turné för Thomas Di Levas populära och hyllade succéföreställning ”Changes” våren 2023. Intresset överallt i landet har genom åren varit stort och nu fortsätter turnén på publikens begäran. Nypremiär blir 16 mars i Norrköping och Di Leva gästar sedan 18 orter från Malmö i söder till Umeå i norr.

– Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Di Leva tar med oss på en fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva. Med Bowies musikaliska storverk som; Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes är några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

Turnéplan Di Leva ”Changes” våren 2023.

16 mars Norrköping, Flygeln
17 mars Örebro, Konserthus
18 mars Karlstad, CCC
23 mars Vara, Konserthus
24 mars Karlskrona, Konserthusteatern
25 mars Växjö, Konserthus
30 mars Umeå, Folketshus Idun
31 mars Hudiksvall, Kulturhuset
1 april Östersund, Folkets hus
2 april Gävle, Konserthus
14 april Malmö, Slagthuset
15 april Lund, Stadsteatern
20 april Stockholm, Rival
26 april Göteborg, Lorensbergsteatern
27 april Kungsbacka, Kungsbacka Teater
28 april Skövde, Skövde Teater
29 april Borås, Åhaga
4 maj Uppsala, UKK