The Georgia Thunderbolts – ”Can I Get A Witness”

Reklam

The Georgia Thunderbolts nya singel Can I Get A Witness handlar om ”att överkomma livets svårigheter”, förklarar sångaren TJ Lyle. ”Allas liv går ju upp och ner men det handlar om hur man tar sig igenom dessa svårigheter och tar lärdom som visar vem man egentligen är. Can I Get A Witness är en hyllning till alla som har en längtan och tro på sig själva och andra att lyckas.”

Bandet är ett av den nya generationen av sydstatsband med rötterna i soul och blues och de har redan kallats tidlösa av American Songwriter, ”ditt nya favoritband inom sydstatsrocken” av Classic Rock och beviset att ”sydstatsrocken lever och frodas på 2020-talet” av Rolling Stone. ”Vi strävar efter det där tidlösa och klassiska soundet med en modern knorr och ny attityd,” förklarar TJ. ”Vi växte alla upp med rockmusik,” tillägger gitarristen Riley Couzzourt. ”Om jag skulle välja ut tre ord som beskriver oss skulle det vara slitvargar, dedikerade och ödmjuka.” Trummisen Bristol Perry flinar och säger ”om jag skulle välja tre ord skulle de vara: Rock and roll.”

”Vi har ett budskap,” säger Bristol, ”Det är ok att vara sig själv. Om du har det tufft så finns musiken alltid där. Vi älskar att påminna alla om det.” ”Rock and roll är något helt naturligt för oss,” avslutar Riley, Zach och Logan. ”Vi älskar det och kommer att hålla på länge. Det känns som vi kan ta rock ’n’ roll tillbaka.”