Supersonic Blues Machine – ”All Our Love” ft. Charlie Starr (Blackberry Smoke)

Reklam

Så här säger Fabrizio Grossi om den skitiga rockern All Our Love, ”Det var den sista låten som vi färdigställde för plattan och kom till rätt spontant. Stora eldsvådor, demonstrationer, covid och den domedagsstämning som vi upplever fick oss att fundera på vad som krävs för att ställa allt till rätta. Jag vet att det låter som en klyscha men svaret är kärlek. Kärlek till oss själva, till andra, för planeten och allt som lever där…och till det en stor dos av respekt.”

Bandets kärna består av producenten och basisten Fabrizio Grossi (Steve Vai, Alice Cooper, George Clinton, Slash) och trummisen Kenny Aronoff (John Mellencamp, Meat Loaf, Brandon Flowers, John Fogerty, Red Hot Chili Peppers) och den brittiske rockaren Kris Barras som ersatt Lance Lopez som sångare och gitarrist. Barras senaste platta gick upp på Storbritanniens topp 30 i mars och hans singlar hamnade på flera spellistor i hemlandet och hans turné var slutsåld.

”Det allmänna missnöjet i världen idag är så utbrett att vi förväntas anta det som ett faktum att sådant är livet,” fortsätter Grossi. ”Nej, sådant är inte livet,” försäkrar han. ”Det är så vi tvingas att leva. Voodoo Nation beskriver vår nutid, åtminstone här i USA, men jag antar att hela världen kan relatera till det. Snart har vi nått stadiet då vi tvingas leva som zombies. Vi är som små maskiner.”

Men det finns alltid hopp om förbättring vilket är vad Supersonic Blues Machine alltid handlat om.