Sissel Kyrkjebø – ”The Journey”

Reklam

Under 2022 släpper Sissel flera nyskrivna låtar ur sin nyskrivna triologi. Nu släpps andra delen och låten ”The Journey” parallellt släpps även musikvideon. Första delen släpptes i februari med kärlekslåten ”I Rest My Eyes” som är ett samarbetsprojekt mellan Sissel och hennes man Ernst Ravnaas.

Den första låten beskriver en som sitter ensam under stjärnhimlen och längtar efter sin älskade. Det är en situation fylld av längtan och hopp.

I ”The Journey” följer vi historien vidare!

– Texten beskriver resan med segelbåt över havet. Det är inte ett realistiskt sätt att resa idag utan symboliserar hur mycket man kommer att ta sig an svårigheter för att möta sin stora kärlek igen. Är man borta från varandra blir längtan stark, samtidigt som avstånd lätt leder till oro och osäkerhet om det man hade tillsammans fortfarande lever. När man släpper allt för att träffas igen visar det hur mycket relationen betyder och hur drömmar och förhoppningar kan styra vad vi väljer att göra, säger Sissel.

– Vi har fått så mycket positiv feedback från hela världen att det har inspirerat oss att skriva både engelska och norska texter till alla låtarna i trilogin.