Samuel Gajicki – ”All My Life”

Reklam

Idag släpper artisten, singer/songwritern och musikern Samuel Gajicki sin nya singel ”All My Life” – en låt som handlar om glädjen över att hitta sin tvillingsjäl och som, tillsammans med stråkar och en gospelkör, skapar känslan av den lycka vi alla kan känna när vi hittat en kärlek vi inte kan leva utan.

”Efter en resa till Nashville 2019 där jag träffade Warren Attwell från Irland så bjöd jag över min nyfunna vän till Stockholm. Redan den första kvällen satte vi oss med två gitarrer och började nynna på diverse idéer. Det var när jag scrollade igenom gamla låtllstor på datorn som jag hittade grunden till ’All My Life’. Vi fick genast klarhet i hur låten skulle slutföras och gjort klart det på några timmar. Sen fick den vila något år till innan jag producerade klart den. Nu får den äntligen se dagsljuset! Jag hoppas lyssnarna kan höra vad jag hör i den här,” berättar Samuel.

”All My Life” är skriven av Samuel Gajicki, tillsammans med Warren Attwell (Irland) och producerad av Samuel själv.

Samuel Gajicki har älskat musiken sedan barnsben. Uppväxt i södra Sverige bor han numera i Stockholm och lever sedan många år på musiken. Förutom att skriva sin egen musik så skriver han och producerar även till andra. Samuel är, utöver en fantastisk sångare, även gitarrist och har bland annat turnerat med Carola. För några år sedan fick han också möjligheten att spela med Andreas Moe när han öppnade för John Mayer på ett fullsatt O2 Arena i London samt på Avicii Arena i Stockholm.