Petter – ”Komma över dig feat. Benjamin Ingrosso”

Reklam

-Jag har länge arbetet med Vincent Pontare och Salem Al Fakir. När Vincent presenterade den här låten hade han en vision av en speciell röst, nämligen Benjamin Ingrossos. Min och Benjamins historia går många år tillbaka då han var med som väldigt ung dansare i min video ”Det går bra nu”. Benjamin skrev sin refräng själv och därefter byggde vi på temat ”Komma över dig” vilket jag tror att många människor på ett eller annat sätt kan relatera till. Jag tycker det är så mäktigt att få knyta ihop säcken med Benjamin som vuxen genom den här låten som vi båda är så stolta över. Den är glad, dansant och färgfull med en positiv energi av att ställa sig upp och gå vidare.– Petter

Petter fortsätter att illustrera sin närtid, bakgrund och tillvaro med musik och nu även med penseln i handen. Nu följer Petter upp singeln ”Hundratusen feat Gammal” med nya singeln ”Komma över dig feat. Benjamin Ingrosso”. Precis som sist har Petter själv målat omslaget och återigen har hans närmiljö i Stockholm fått stå modell. Petter och Benjamin Ingrosso – ett möte mellan två musikaliska generationer där temat att sakna någon blev förenande.

Petter har fått en fantastisk start på 2022! Först fick han en list-tvåa på Spotify med en 11 år gammal remix gjord av producenten Kyaal på Petters stora hit ”Längesen”. Detta skedde genom en trend på Tik Tok. Efter denna succé så har han släppt två nya singlar från sitt kommande album. Först ut var ”Hundratusen”, där GAMMAL gick in och gästade, sedan släppte han den mer avskalade ”Besvikelsens melodi”. Nu kommer den tredje singeln ”Komma över dig” där Petter har bjudit in Benjamin Ingrosso som gästartist. Album kommer släppas i höst.

I sommar åker Petter ut på en stor turné tillsammans med Miss Li och Magnus Uggla men har också en del egna spelningar.