Otherwise – ”New Way To Hate”

Reklam

Om du nu så eftersträvar framgång eller bara vill överleva så slutar du aldrig kämpa. Du börjar då du föds och slutar då du dör. Om någon vet om hur det är att kämpa är det OTHERWISE. ”Ärligt talat så har vi upplevt varenda ton och textrad i det vi skrivit,” förklarar Adrian Patrick. ”Vi belyser en hel del allvarliga ämnen.”

Las Vegas-kvartetten (som består av Arian Patrick (sång), Ryan Patrick (gitarr), Nick Bedrosian (bas) och Joe Conner (trummor) har alla upplevt personliga tragedier och fått utstå industrins nedgång men håller ändå huvudet högt.

”Alla människor går igenom en massa skit, om det nu är socioekonomiskt eller i olika relationer. Vi ville presentera allt i ett vidare perspektiv. På samma gång är det på skoj vilket är anledningen att vi skapade den här karaktären Gawdzillionaire som är ständigt närvarande. Vem kontrollerar oss inifrån? Vem spelar spelet vi alla deltar i? Det är Gawdzillionaire. Vi ger aldrig upp budskapet. Det är inpräntat i oss av våra föräldrar som invandrade. Vi kommer aldrig ge upp vår strid för det goda.”