Otherwise fångar stillheten med bilder ifrån Las Vegas i skymningen.

Reklam

George Benson ger ut låten Give Me The Night (live)

OTHERWISE gick ut på stan för att visualisera ett Las Vegas så som ingen någonsin trodde det skulle te sig. Då hela vår civilisation försöker navigera sig mot en bättre morgondag tog bandet tillfället i akt för att fortsätta vara kreativa i kölvattnet av deras senaste utgåva DEFY. Idag presenterar de en ny video för deras andra singel Crossfire.

Sångaren Adrian Patrick berättar: “Något av det svåraste vi någonsin gjort, som artister, var att ställa in vår Defy Divicion-turné. Vi blev oroliga för hur vi skulle kunna försörja våra familjer och om vi över huvud taget hade en karriär efter vad som hänt. Vi vet att miljoner andra jorden runt är minst lika oroliga. Men vi förlorar inte enbart arbete och pengar…människor kämpar just nu för sina liv. Hela världen befinner sig under korseld. Vi kunde aldrig föreställa oss
att få bevittna den dag då alla ljus och sprudlande fontäner stängdes av i neonöknen. Men vi är alla en del av detta så låt oss vara ödmjuka och hålla hoppet uppe för mänskligheten. Denna pandemi diskriminerar inte…och det gör inte heller rock n roll. Stanna hemma i säkerhet och fortsätt vara starka.”