Beth Hart ger ut hoppingivande video för No Place Like Home

Reklam

Vår värld upplever en situation utan motstycke just nu vilket påverkar oss enormt då många länder stänger sina gränser, inför utegångsförbud och uppmanar oss att hålla avstånd till varandra. Allt för att skydda oss men många drabbas av isoleringen. Då är livsvärden, kärlek och vänskap viktigare än någonsin. Beth Harts fans har alltid hållit ihop nästan som en familj och visar nu gemensamt sin kärlek och glädje i hennes nya video för No Place Like Home. Vår värld upplever en situation utan motstycke och miljoner av oss uppmanas att stanna hemma. Att vi kan klara av det i våra hem med hjälp av dem vi älskar blir alltmer tydligt och tillsammans kan vi ta oss igenom denna svåra tid.
Beth Hart kan förvandla den största av arenor till en intim klubb och i synnerhet väcker den här låten den känslan som i dessa dagar känns mer gripande än någonsin. Låten är hämtad från albumet Fire On The Floor från 2016. Den värmande videon innehåller hennes fans bilder och filmer tagna tillsammans med deras familjer, far- och morföräldrar, barn, partners och vänner som visar att små ömhetsbevis kan skapa stora känslor av välbefinnande och lycka.

Här samlas fans från fjärran platser som Färöarna, Kurdistan, Mexiko och Litauen till Mongoliet, Marocko, Kanada, Irak och Argentina såväl som Cypern, Italien, Rumänien, Bulgarien, Kroatien, Grekland, Iran, Portugal, Turkiet, Storbritannien, USA, Irland, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Tyskland, Polen, Sverige, Norge, Spanien, Belgien och Australien.

Beth säger så här om videon: “Då jag såg den så började jag att gråta då jag kände igen så många av er. Ni var så vackra, kärleksfulla, lyckliga att jag bara häpnade. Jag grät i nästan två timmar efteråt. Jag är för evigt tacksam och älskar er så mycket. Det finns inget bättre än hemmets trygga vrå.”

Beths manager sedan många år, David Wolff, tillägger: “Beth och hennes fans slutar aldrig att överraska mig. Videon är fylld av så mycket kärlek, hopp och tillförsikt. Tack alla ni som hjälpt till.”

Det bevisar att kärlek föder kärlek och att kärleken är stark och att lyckan finns i våra hem som är något väldigt speciellt. Vi kommer att klara av det här och det kommer att göra oss starkare. Följ råd och rekommendationer från dina hälsomyndigheter.