Ola Salo till Kajskjul 8 i höst

Reklam

En av Sveriges främsta artister, Ola Salo kommer tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique till Kajskjul 8 i Göteborg. Fyra kvällar i oktober blir det unika spelningar med intimitet och spontanitet i centrum.

Ola Salo Dinnershow spelas på Kajskjul 8 den 6, 7, 20 och 21 oktober.

Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje spelning olik den andra.

Ola Salo, är en av Sveriges främsta artister. Med sin gudabenådade röst har han brutit ny mark i hur svensk populärmusik kan låta. Ola grundade The Ark 1991 och de blev ett av tjugohundratalets största svenska band. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade inför att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter. 2011 slutade bandet spela, men under förra året uppstod de igen till allas glädje. De åkte på en hyllad sommarturné ”The Ark Reunion Tour 2022”.

Under The Arks uppehåll spelade Ola bland annat den kritikerrosade krogshowen ”It takes a fool to remain sane” i Stockholm, Göteborg och Malmö för utsålda hus. Showen hyllades till skyarna av både publik och kritiker. Förra året turnerade Ola med ”Jesus Christ Superstar” tillsammans med Peter Jöback med flera.

Och i år kan du se honom i ett mindre avskalat och tight format där han varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och däremellan bjuder han på reflektioner och berättelser. Denna spelning gör han ihop med sin barndomsvän Christopher Dominique.