Nomark – ”Tell me”

Reklam

Den 23 mars släpper duon ”Nomark” sitt andra album och första inspirationsbok tillsammans. Inför albumrelease släpps nu ett första smakprov med singeln ”Tell me” tagen från kärleksparets kommande album och inspirationsbok ”Soar”.

Åsa och Ulf träffades som 13-åringar och tillsammans började de skriva egen musik och göra demos som genom åren berört många! Det började med att deras låtar spreds flitigt av vänner och bekanta runt om i hela landet och låtarna nådde även Stickan Andersson på Polar som fick höra låtarna som både uppmuntrade uppskattade musikaliska duon. Åsa och Ulfs resa har resulterat i 15 skivproduktioner och de har tilldelats både ”STIM-stipendiet” och prisbelönats och uppmärksammats i den internationella kompositörstävlingen ”Unisong” m.m.

Den unga duon ”Nomark” flyttade till USA 1997 för att under ett år arbeta med den amerikanska artisten Storm Gypsy som genom åren samarbetat med artister som; Carola, Andrae Crouch, Jessy Dixon och Liza Minelli m.fl.

Ulf skrev första poplåtar redan som 6-åring på både svenska och engelska och imponerade många med att skriva egna låtar i så ung ålder. Åsa började redan sjunga i kör redan vid 4-års åldern och hade en röst som fångade hela omgivningens uppmärksamhet när hon tog ton. Ulf hörde henne sjunga och blev helt tagen. Där och då började deras resa tillsammans och resan pågår än idag!

Duon ”Nomark” släpper nu albumet ”Soar” den 23 mars 2023, en skiva som rör sig i ett musikaliskt landskap mellan pop och gospel och handlar mycket om drömmar och att inspirera människor till att följa sin längtan.

– Vårt skapande rör sig gärna över flera musikaliska uttryck, vare sig det är svängig gospeldoftande pop, eller dansanta popdängor till mäktiga ballader med nästan musikal-touch. Det som förenar alla låtarna är förmodligen texterna som alltid har någon form av intention att peppa och sprida positiv energi till lyssnaren”, säger Ulf.