A.M. – ”Ghost”

Reklam

A.M. är Anna Melander och Mia Moilanen och har på kort tid etablerat sig med sin musik i genren folkpop, folkrock, indie. Med sina två starka och sammansvetsade röster i en unik samstämmighet bjuder de in till en underbar blandning av både melankoli och eufori. Med influenser av både ”First Aid Kit” och ”Mumford And Sons” tillsammans med en stor dos härlig energi är A.M. helt klart en likeable duo.

Med över 100 spelningar under 2022 och vinst i Blekinges delfinal av ”P4 Nästa” med låten ”Gotta Let You Know” släpper de nu uppföljaren och första singeln ”Ghost” tagen från deras kommande debut-EP ”Runing Back Home” med release den 19 maj 2023.

– ”Ghost” är en dramatisk låt som vid första ton hänför lyssnaren med fiolstämmor och percussion och tar dig vidare in i signifikativa och sköra stämsång. Vi vill att våra låtar ska kännas som en stor kram och ge en känsla av att få vara i nuet, precis som det känns för oss när vi framför de live, säger Anna och Mia.

Alla låtar är skrivna och producerade av A.M. i en charmig studio Blekinges natursköna skogar och har sin bas i Karlskrona. Texterna är baserade utifrån olika stadier, sinnesstämningar och händelser i livet, vilket gör att de är enkla att ta till sig och känna igen sig i.