Nomark släpper albumet ”Soar” och inspirationsboken ”Soar – Drömmar, längtor och fyrar”!

Reklam

– Vi är otroligt glada och nöjda med albumet, det känns väldigt spännande. Bara detta att vi samarbetar med producenten Alfredo Reed från Argentina, är otroligt kul! Han lyckas plocka fram så otroligt mycket ur Ulfs låtar och vi tycker att resultatet blir en skiva som är varierad och har en stor spännvidd med alltifrån stora ballader med smäktande stråk till svängiga soul-pop-doftande låtar som förhoppningsvis får lyssnaren att dansa runt därhemma, säger Åsa.

Albumet ”Soar” innehåller nio nyskrivna pop/soul-låtar med lite gospeltouch här och var. Låtarna är skrivna av Ulf Nomark och skivan är producerad av Alfredo Reed från Argentina. Mattias Bylund, som för övrigt har gjort stråkarrangemang till både Taylor Swift och Justin Timberlake, står för stråk- och blåsarrangemangen på skivan. Sången är lagd i Nomark Sweden Studios av Ulf och Åsa Nomark. Mixad av David Petersson i Prodomedia i Växjö samt mastrad av Sören von Malmborg i Cosmos studios, Stockholm.

Första singeln ”Tell Me” släpptes tidigare i våras och Nyligen medverkade Nomark i ”Bingolotto” den 12 mars där de framförde ”Brighter Day” och ”I Wont Let You Fall”.

Skivan som rör sig i ett musikaliskt landskap mellan pop och gospel och handlar mycket om drömmar och att inspirera människor till att följa sin längtan.

– Vårt skapande rör sig gärna över flera musikaliska uttryck, vare sig det är svängig gospeldoftande pop, eller dansanta popdängor till mäktiga ballader med nästan musikal-touch. Det som förenar alla låtarna är förmodligen texterna som alltid har någon form av intention att peppa och sprida positiv energi till lyssnaren”, säger Ulf.

Parallellt släpps inspirationsboken i Coffee table-format ”Soar – Drömmar, längtor och fyrar” som innehåller tankar, dikter och berättelser inspirerade av låtarna från skivan.

-Vi älskar att jobba med flera sinnen när vi gör konserter och produktioner”. Att även nu blanda detta i bild och ljud, och texter i olika former gör att upplevelsen blir ännu häftigare, säger Åsa.