Levara – ”Automatic”

Reklam

Gitarristen Trev Lukather berättar: “Automatic är ett “statement”. Det är den låten som startade allt för oss som LEVARA. Den sätter mallen för albumet och den ljudbild som löper genom hela debutplattan. Den lyfte oss till ett helt nytt universum och vi kan inte känna oss tacksamma nog. Den är allt vi är som ett band, storslaget, massiva trummor, episka fills, högludda gitarrer, ylande solon, storslagen sång, overkligt höga toner, starka melodier och en refräng du inte kan få ur skallen. Detta är våran stora singel och det är den verkliga början på vad som komma skall. Jag kan knappt bärga mig.”

Sångaren Jules Galli fortsätter, “Automatic handlar om det magiska ögonblicket. På det sättet som låten kom till i “the green room” vid en konsert med Foreigner där vi var förband, till att få skivkontrakt och till slut få presentera den för världen som LEVARA…Så mycket har hänt sedan vi skapade denna storslagna låt. Jag menar, vi var ett helt annat band innan vi skrev den! Det är otroligt vad en låt kan göra. Jag hoppas att den kommer att betyda lika mycket för våra fans som den gör för oss.”

Trummisen Josh Devine säger så här, “Automatic var vändpunkten som ändrade allt för oss som band, den har det där lilla extra som vi hade letat efter när vi försökte hitta vår identitet som band medans vi fortfarande försökte bevara ursprunget till det som skapade LEVARA. Detta är början! Vi är så uppspelta över alla som vill börja den här resan tillsammans med oss! För dem som redan lyssnar, delar och är en del av resan, vi kan inte nog visa vår tacksamhet för ert stöd. Med tiden planerar vi att nå ut till varenda del av vår jord för att framföra de här låtarna.”