Lamix ft. Molly Hammar – ”Vi Två”

Reklam

Den kritikerrosade artisten Lamix släpper nu singeln ”Vi två”, tillsammans med sångaren Molly Hammar. En låt om förlorad kärlek och psykisk ohälsa.

I slutet av 2020 släppte Lamix albumet ”Kapitel 2” och redan nu kommer nästa släpp. Tillsammans med sångaren Molly Hammar – som vann pris för Årets genombrott på årets upplaga av Aftonbladets musikpris Rockbjörnen – släpper de nu låten ”Vi två”. En låt där Lamix öppnar upp sig om sitt liv och sin psykiska ohälsa – i hopp om att hjälpa andra som går igenom samma sak.

Lamix berättar: ” Jag, som många andra, är uppvuxen i en miljö där det inte pratas tillräckligt mycket om psykisk ohälsa. Jag vill använda min plattform till att berätta om saker jag vet att många går igenom. Musiken har alltid varit ett sätt för mig att få ut mina känslor, och förhoppningsvis blir det lättare för andra som upplevt samma sak att ta sig igenom dagen”.

Lamix fortsätter:

”Jag är ingen talesperson för psykisk ohälsa, men jag har upplevt det tidigare i mitt liv och vet hur tufft det kan vara. Idag mår jag bra, men jag vet att det är många där ute mår så som jag mått. Jag tror och hoppas att den här låten kan hjälpa dem som känner sig nere. Ibland behöver man bara veta att man inte är helt ensam.”

Lamix debuterade sommaren 2017 med hitsingeln Hey Baby som har streamat över 30 miljoner gånger. Den grammisnominerade hitsingeln ledde till att han redan sitt första år som artist fick uppträda på P3 guld – där han också vann priset Framtidens Artist. Lamix har släppt flera kritikerrosade singlar sen debuten, som t.ex Lamborghini och guldsäljande Ankare, följt av hyllade debut EP’n Ingen som hör. Totalt har Lamix streamat över 73 miljoner gånger.

Låten är Lamix första independent släpp och är producerad av PabloElGato & Swrd. Producentduon kommer att stå för Lamix fortsatta musiksläpp under det egna kollektivet 7Tears.