Juliander – ”Cold Shoulder”

Reklam

Efter att ha släppt ’If I Can’t Have You’ och ’Who Am I Without You’ tidigare i år, där han själv är låtskrivare och producent, är Juliander nu aktuell med nya singeln ”Cold Shoulder” – en låt i hans nya universum som växt fram i nära samarbete med fantastiska producenten Pretty Young och den begåvade låtskrivaren Isak Hallén. Med en melodi som berör och en stark text passar låten perfekt i bilen på en roadtrip eller så kommer den helt enkelt  ge dig lust att inta dansgolvet fylld av energi.

”Vanligtvist så tar min kreativa process lite tid. Det som är kul med denna låt är att den skrevs nyligen under min första session med Pretty Young och Isak. Man kan faktiskt säga att den kom till av en olyckshändelse; vi jobbade på en refräng till en annan låt men jobbade istället fram versen till ’Cold Shoulder’ så vi skrotade den tidigare idén och gjorde klart resten av den på 20 minuter. ’Cold Shoulder’ är den bästa olyckshändelsen jag varit med om.” – Juliander

Idag skriver, framför och producerar Juliander sin egen musik samt släpper den på eget bolag. Med analoga vintagesyntar och organiska instrument skapar han sitt nya sound och en atmosfärisk värld.

Juliander slog igenom 2018 när han släppte sin debut-EP ”Afterglow” som har streamats över 35 miljoner gånger. Han har varit på turné med Zara Larsson och Alan Walker där han uppträtt på stora scener som tex Coachella, Summerburst och Sunburn i Indien. Ni känner även igen hans röst på megahiten ”All Falls Down” med Alan Walker där han är featureartist tillsammans med Noah Cyrus.