Brolle öppnar upp för en gigantisk 50-talsfest

Reklam

Brolle öppnar upp för en gigantisk 50-talsfest med Memorabilia i Borås sommaren 2022 med en rykande rock ´n´ roll show, inspirerad av hans hyllade föreställning ”Elvis, Cash, The Killer and Me”. Detta tillsammans med en unik utställning med oförglömliga rock- och filmstjärnor lördag den 27 augusti på Åhaga i Borås.

– Det blir Rock ´n´ roll i världsklass med historiska vingslag i luften. Min show ska matcha den fantastiska utställningen och är specialskriven för denna kväll, jag ser verkligen fram emot denna helgen som kommer att bli något alldeles extra för alla, lovar
 Brolle

Memorabilia är en specialutställning aldrig tidigare visad i sin helhet förhöjer upplevelsen. Se privata ägodelar och sällsynta saker från Elvis Presley, Johnny Cash, Marilyn Monroe, James Dean, Ann-Margret, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins och Frank Sinatra. Plus unika samlarprylar med The Beatles. Missa inte alla autografer.

Storpremiären sker just i Borås. Kunniga värdar är på plats för att berätta och svara på frågor om de spektakulära föremålen och deras spännande historia.

Lördag den 27 augusti 2022

18.00 Åhaga: Utställning + servering

20.00 SHOW: Brolle

20.30 Utställning + servering

22.00 SHOW: Brolle + gästartister, full show