Jill Johnson´s succéshow ”Simply The Best” får nypremiär

Reklam

Jill Johnson firar 50 år med storslaget kalas och showen ”Simply The Best”. Nypremiär blir det den 21:e september på Draken Live i Göteborg och första showen ut i Petter Stordalens storsatsning på en mötesplats för nöjesupplevelser.

I showen ”Simply The Best” bjuder Jill på sig själv och låtar från hela hennes karriär, med allt från country, sina egna hits till storslagna shownummer av de allra bästa. Allt detta framfört av Jills handplockade orkester, tillika Sveriges absolut bästa musiker under ledning av Stefan Brunzell.

”Simply The Best” är precis så som vi ser Jill, en otroligt nyansrik och dedikerad artist med en helt fantastisk röst.

Självklart är Jolene, Open your Heart, Crazy in Love, Kärleken Är och Rose Garden med på låtlistan. Även om hennes hjärta klappar allra mest för countrymusiken, så hyser hon också kärlek och nyfikenhet för flera andra musikgenrer. Därför kommer ni i denna show att bjudas på en kavalkad av Jills absoluta musikaliska favoriter blandat med de stora låtarna och arrangemangen. Helt enkelt en show som inte kommer att lämna någon oberörd.

En show som inte bara bjuder in till fest med en briljant artist. Det är en extraordinär upplevelse för alla er som älskar att bli bjudna på storslagen underhållning, inklusive kvällens jubilerande och stjärna Jill Johnson.

Hon är ”Simply The Best”!

Premiär för Jill Johnson ”Simply The Best” blir det den 21:e september 2023 och spelas fram till den 14:e oktober på Draken Live i Göteborg.