Isaac And The Soul Company – ”Soul Blowout”

Reklam

”Soul Blowout” är det första smakprovet från Isaac And The Soul Companys kommande studioalbum – en låt som andas sommar, 60-talssoul, värme och glädje, allt förpackat i en produktion som tydligt signalerar 2020! Isaac And The Soul Company är kända för sin scennärvaro och lever för sina livespelningar och det är just det nya singeln handlar om; den totala urladdning bandet får när de går upp på scenen framför sin fantastiska publik.

””Hur trötta och omotiverade vi än kan vara innan ett gig så händer det något när vi kliver upp på scen och känner publikens energi. Då vi släpper allt och ger allt!. ’Sound the trumpet, roll the drums and blow the pain away’ – det är en bra beskrivning för det vi gör och vad fansen förväntar sig från oss,” säger Isaac Kuritzén, bandets sångare.

”Soul Blowout” är skriven av Karl-Johan Råsmark, arrangerad av bandet och producerad av Jesper Naenfeldt.

”Vi ville verkligen göra en ’pepplåt’ och hoppas att våra lyssnare ska känna precis det och bara vilja åka med, kanske till och med att den kan framkalla en vissling. Det skulle vara kul!”, säger Jesper Naenfeldt, bandets gitarrist och producent.

Trots rådande restriktioner så finns det en chans för TV-tittarna att se bandet live – för på måndag (20/7) medverkar de i TV4:s Lotta på Liseberg!