Isaac And The Soul Company med egen talkshow

Reklam

Ikväll direktsänder ett av Sveriges flitigaste liveband, Isaac And The Soul Company, sin egenproducerade talkshow från bandets studio i Gamla Stan – det är det tredje avsnittet och kvällens gäst är Moneybrother.

”Som så många andra saknar vi våra livespelningar och våra fantastiska fans. Vi kom på idén att göra en talkshow för att bjuda dem på något roligt i dessa tider, och så är det också så kul att vi under sändningarna verkligen kan kommunicera med dem.” säger Isaac Kuritzen och fortsätter: ”Sedan är det ju även en bonus att vi kan bjuda in grymma gäster till programmet.”

Isaac And The Soul Company SHOW sänds varannan onsdag och kommer pågå fram till jul. I varje program har de olika inslag som t ex en interaktiv frågetävling, veckans gäst och veckans låt. Låten är alltid en ny låt som skrivits under de två föregående veckorna, denna vecka är det bandets nästa singel ”When You’re Gone” som premiärspelas. All musik är live och självklart bidrar också veckans gäst med musikframträdanden.

(Här kan du se showen)