Isaac And The Soul Company – ”Hold Me My Love”

Reklam

Nu släpper Isaac And The Soul Company den vackra och mycket personliga balladen ”Hold Me My Love” – en låt som handlar om de kanske tuffaste fyra timmarna i sångaren Isaac Kuritzéns liv och som bandet skrev till sin vän för att visa honom & hans familj kärlek och support.

”Hold Me My Love” handlar om fyra timmar då Isaac och hans fru Karin väntade på ett provsvar: ”’Om Karin har cancer i levern så kommer läkarna inte kunna hjälpa henne’. Den handlar också om känslan av att hålla om den man älskar med ovissheten kring vilket besked man kommer få. Skulle hon få leva eller dö?” berättar Isaac och fortsätter ”Karin hade en månad tidigare blivit diagnostiserad med akut leversvikt, en sjukdom som i slutet av hennes graviditet kom från ingenstans – men hon överlevde, det var inte cancer och den 4 maj 2018 blev hon transplanterad och fick en ny lever. Mina barn får nu växa upp med en mamma och jag har min livskamrat kvar – det är jag så enormt tacksam över.”

”Jag är så oerhört glad för att bandet fanns där för mig under den här otroligt jobbiga perioden, de skötte allt som hade med vårt arbete att göra så att jag kunde fokusera på min familj samtidigt som jag ändå kunde utföra mitt jobb – något som är så viktigt i den här typen av krissituationer.” säger Isaac.

Hold Me My Love är andra släppet från släppet av debutalbumet i oktober. Den är skriven av Mattias Lejdal, Henrik Liljequist och Patrik Weiberg, arrangerad av bandet och producerad av Jesper Naenfeldt.