Roscoe Parker Band – ”You Might Get Lost, You Might Get Hurt”

Reklam

Roscoe Parker Band släpper debutalbumet ”You Might Get Lost, You Might Get Hurt” – det är country & americana med texter som har hämtat inspiration från bandmedlemmarnas egna uppväxter i svenska småstäder; där tidsfördriven var att vara i replokalen eller planlöst bilåkande.

”Den här skivan består av en samling självbiografiska låtar där jag vill ge lyssnaren en känsla av hur mitt liv varit. Från det att jag gick i mellanstadiet fram till nu. Både musikaliskt och ur ett berättande perspektiv. Från att vara ung och stundvis känna sig utsatt till att växa upp och skaffa familj. Att ha tre otroliga barn och en fantastisk flickvän är lite av en motpol till allt som varit och jag försöker berätta om allt däremellan.” berättar bandets sångare Rickard Beurling. ”Musikaliskt så rör vi oss i countrygenren och det finns inspiration från hela genrens bredd. Wilco, Lyle Lovett, Midland och Willie Nelson.. man hittar en liten del av många stilförebilder på plattan.”

All musik är skriven av Rickard tillsammans med Joakim Paulsson och Roger Gustafsson – Joakim och Roger står också för produktionen.