Ida Redig släpper nya jullåtar

Reklam
Ida Redig släpper nya jullåtar med EP:n ”God Jul” Singeln tagen från skivan är ”När Julen är här”.Parallellt är Ida dessutom aktuell med egna Julkalender ”God Jul med Ida Redig” och sänds varje dag fram till julafton på hennes Youtube-kanal. Här blir det berättelser, överraskningar med både egna jullåtar och covers på julklassiker.
 
-Det finns julklassiker och så finns det blivande julklassiker! ”När julen är här” är för mig redan odödlig. En blivande julklassiker. Jag gjorde min allra första julkalender förra året och det blev väldigt uppskattat av både gamla och nya följare som mer eller mindre krävde att jag skulle göra samma sak även i år. En tradition att hålla fast vid, säger Ida Redig.
Med närmare 40 miljoner streams på Spotify har Göteborgskan Ida Redig blivit en av Sveriges etablerade och älskade artister med sitt egenproducerade popsound och sin röst. Hon har sedan debuten byggt upp en bred repertoar, som spänner över genres och sound. Ida Redig var tidig med att jobba genrelöst och det är fortfarande ett av hennes signum. Ida Redigs ID är starkt och det krävs bara början på en låt för att veta vem som sjunger

Hennes bredd syns också i de sammanhang hon dykt upp i, som inkluderar allt från medverkan i ”Melodifestivalen” till SKAP:s nominering för ”Årets bästa musikproducent”. Under producentnamnet ”GIRL” har Ida Redig gjort musik till reklam- och filmmusik världen över – bland annat SJ:s populära reklamfilmer med låten ”This is the way” och ”Gåsmamman”. Hon var också artisten bakom låten till fotbollslaget BK Häcken som gjorde en historisk allsvensk vinst 2022.