Admira bjuder in till ”Admira Christmas Time”

Reklam

Mångfacetterade Admira fick epitetet Sveriges dragdrottning när hon tidigare i år kammade hem förstaplatsen i SVT:s Drag Race Sverige. Med över tio års erfarenhet i ryggen är Admira en fullfjädrad sångerska och rutinerad scenkonstnär. Hon har nominerats på QX Gaygala inte mindre än nio gånger och 2018 vann Admira ”Årets Drag”. Hon designar dessutom makalösa kreationer, levererar oförglömliga shower och är aktuell med en egen sminkpalett.

Nu tar Admira siktet på att även bli julens drottning. I dag släpper hon den glamourösa singeln ”Admira Christmas Time” som för tankarna till klassiska julalster med artister som Bing Crosby och Judy Garland. Dock med en vassare text än sina föregångare.

Julen är ju till för alla, men hur firar egentligen Sveriges dragdrottning Admira denna glittriga högtid? Med sin nya jullåt bjuds vi in till att provsmaka på en julbuffé där vad som helst kan hända. Låten är lika glädjefull som traditionell och serveras självklart med Admiras fransbeklädda glimt i ögat. Vad mer kan man önska sig? God Jul, från Sveriges druga, till varje tomte i land och stuga.