Brasilianska storstjärnan Fantine Tho gästar Jazz på Draken Live

Reklam

Det blir ett härligt möte inför julen med ”Jazz på Draken Live” den 10:e december tillsammans med Göteborg Jazz Orchestra och storstjärnan Fantine Tho, Alexander Lövmark och Merry Big Band Christmas på Draken Live i Göteborg.

Julen närmar sig och vi tänker på våra vänner i världen. Från Brasilien besöker storstjärnan Fantine Tho och hälsar ”Feliz Natal” med fina jullåtar i jazzton och hon har sällskap av Alexander Lövmark – internationellt prisad sångvirtuos. Tillsammans njuter vi av musik förenad av julkänsla och ett stänk jazz!

Allt hålls ihop av vår skönsjungande konferencier Erik Mjönes.

Fantine Tho – brasiliansk sångare, songwriter och dansare slog igenom och i supergruppen ”Rouge” med miljoner sålda skivor. Sedan dess har hon även startat en solokarriär med flera olika artistsamarbeten. Fantine är även en mediapersonlighet och har en egen verksamhet inom Yoga.

Alexander Lövmark – bosatt i Göteborg har denna fantastiska sångare rönt uppmärksamhet internationellt. Har både vunnit ”Montreaux Jazz Voice Competition” och uppträtt på den anrika jazzfestivalen i samma stad! Vann även Monica Zetterlund-stipendiet för sin musik och artisteri.