Fozzy – ”Sane”

Reklam

Det rockande kraftpaketet Fozzy släpper sin hisnande, oväntade musikvideo för SANE som filmades på vår planets längsta bergodalbana gjord i trä! Se själv galenskapen när bandet trotsar tyngdlagen i farter på uppåt 110 km/timmen och skräckinjagande fall på närmare 17 meter! Det är en skakig resa som får hjärtat i halsgropen och representerar både kraften och den fysiska utlevelsen i Fozzys musik tillsammans med den bombastiska inställningen av att inte bry sig ett skit som präglar deras konserter.

”Sane är perfekt som första singel för FOZZY att presentera för världen då den är blytung, catchy och riffig!!
Det finns inget bättre sätt att påminna alla om känslan du får då du hör en fantastisk rocklåt, en som ger dig känslan av att fälla ner suffletten och dra gasen i botten…Sane är den låten! Det senaste året har varit jobbigt på många sätt men det börjar ljusna och FOZZY finns här för att vaccinera dig med ett grammofonstift som får dig att vilja rocka igen,” menar FOZZYs frontfigur Chris Jericho.

FOZZYs gitarrist Rich Ward fortsätter, ”Efter att de första låtarna börjat ta form då vi började skriva låtar till FOZZYs nya platta visste vi att något speciellt var på gång. Vi var verkligen inspirerade och skapade musik som hade potentialen att bli något av det bästa vi någonsin gjort. Det enda vi saknade var ett riff som startade plattan. Dagen efter kom jag till studion med Sane!”