Doug Seegers & Joel Nunez – ”Road Rage”

Reklam

Doug Seegers upptäcktes när han gjorde SVT:s Jills veranda 2014 och blev snabbt en av våra mest älskade artister inom countryn. Nu är han tillbaka med ny musik och denna gång tillsammans med den kubansk/amerikanska sångaren och låtskrivaren Joel Nunez, som faktiskt kom till Sverige samma år som programmet med Doug sändes. Idag släpper de den gemensamma duetten ”Road Rage” – en låt som är kraftfull, energisk och har en härlig känsla!

LYSSNA HÄR

”Låten handlar om en person som strular till det, gör en massa misstag och helt enkelt skapar ’road rage’. Vi älskar verkligen energin och känslan i både text och produktion! Det ska bli väldigt roligt att göra den på scenen tillsammans,” säger Doug och Joel.

Doug Seegers behöver nog egentligen ingen närmare presentation efter sina framgångar i Sverige. Han har sedan han slog igenom här gjort otaliga utsålda turnéer, släppt flera album och medverkat i mängder av TV-program. Han har en stark historia, ett stort hjärta och en genuin vilja att hjälpa till. Detsamma gäller Joel Nunez, som även han har en spännande historia. Han föddes i Puerto Rico och kom till USA som ettåring. Joels pappa arbetade politiskt mot diktaturen i Kuba, satt i fängelse där och flydde sedan till USA genom att simma till den amerikanska flottbasen Guantanamo. Föräldrarna blev sedan missionärer och familjen har bott i Peru och Chile. Joels uppväxt har givetvis påverkat honom på flera sätt och han har en stark önskan att ge tillbaka både genom handling men också genom sin musik. Han fick sin musikutbildning i Miami och är idag en av Norrlands mest bokade artister.

Den 30 oktober är det premiär för en välgörenhetsturné till förmån för Erikshjälpen. Joel kommer att delta på alla konserterna tillsammans med olika musikaliska gäster, medan Doug gästar på några utvalda datum

(här finner ni en tidigare intervju med b la Doug, Moraeus & Alexzandra)