Dope Lemon -”Rose Pink Cadillac”

Reklam

Dope Lemon är den australiensiske singer/songwritern Angus Stone som idag släpper den nya låten Rose Pink Cadillac tillsammans med en musikvideo. Det är uppföljaren till de tidigare släppta singlarna Kids Fallin’ Love och Every Day Is A Holiday featuring Winston Surfshirt.

Likt 60tals soul står låten Rose Pink Cadillac balanserat mellan specificitet och universell perfektion – det är den flådiga champagne-blöta röda mattan med ett hjärta som slår under denna nya era av Dope Lemon.

Dope Lemon är det fräcka öknamnet till artisten Angus Stone: hälften av syskonduon Angus & Julia Stone. Dope Lemon aka Angus Stone har över 350 miljoner streams från två hyllade album, Smooth Big Cat (2019) och Honey Bones (2019) och Epn Hounds Tooth. När albumet Honey Bones släpptes blev det en omedelbar hit och Dope Lemon blev inte bara ett sällsynt konstnärligt experiment, utan ett fulländat och intressant kulturfenomen. De albumen har inte bara gett oss en artist full a experimentlusta utan även ett fullfjädrat kulturfenomen!