Hon bygger glädje av musik

Reklam

Åsa Karlström har önskan och vision om att ge fler barn i Karlskoga en riktigt God Jul. Vi har tidigare berättat om Åsa i samband med hennes välgörenhetskonsert i Karlskoga kyrka i maj. Alla intäkter gick då oavkortat till att bjuda barn i regionen på en oförglömlig resa till Kolmårdens djurpark under sommaren. Resan var tänkt för de barn och ungdomar i kommunen vars föräldrar inte har den ekonomiska möjligheten att åka iväg och göra något tillsammans under sommarlov och/eller andra lediga stunder från skolan. En underbar vision och tanke, hur gick det då?

Tidningsurklipp från resan till Kolmården

Två bussar med barn och föräldrar

Den 22 juli avgick två busslaster med barn och föräldrar från Karlskoga med destination Kolmårdens djurpark för en heldag av glädje tillsammans. Allt tack vare denna kvinnas önskan att göra skillnad. Vårkonserten var utsåld och efterfrågan på en ny konsert har varit stor. Åsa har till och med fått förfrågningar på att engagera sig från andra kommuner i landet men håller sig till sin egen hemkommun. Nu är hon i full färd med att genomföra två julkonserter till förmån för att fler barn ska få möjlighet att fira en god jul…

Hoppas på 650 personer i publiken

Platsen denna gång är Kupolen i Karlskoga som förhoppningsvis kommer att ta emot 650 personer under två konserter, onsdagen den 25 november kl. 16:30 samt kl. 19:30. Ett stort gäng skickliga musiker och artister ställer även denna gång upp helt gratis och bjuder på ljuva toner.

Som ytterligare tillskott kan man nu också köpa en CD singel, där intäkterna går till BRIS jourtelefon. Åsa som nyligen fyllde jämt, fick ett eget registrerat konto som oavkortat går till barn som har det tufft av Karlskoga församling som födelsedagspresent och kan nu fortsätta att göra skillnad utan att behöva fundera på den juridiska biten med pengar som kommer in.

Artister som medverkar

Glädje byggs av musik

Hjälp Åsa att göra skillnad och njut samtidigt av fantastisk musik I Kärlekens tecken, onsdag den 25 november 16:30 eller 19:30 i Kupolen, Karlskoga.

Självklart finns biljetter till denna kväll att köpa hos oss på svip.se

Väl mött!