Mingel i ny butik i Karlstad

Reklam

I den grå början av maj har svip.se hittat ett ställe som lyser upp med både färg och värme. Stella’s place i Karlstad är en nyöppnad butik som bland annat erbjuder kläder i 50-tals stil med en modern tappning. Naturligtvis finns där plagg för båda könen och till de minsta med coola jackor eller ursöta pyjamaser med tuffa tryck! Lokalen i sig är ganska liten, men är gemytlig och här andas det amerikanska tillsammans med rockabilly i en härlig blandning.

Ägarinnan Sandra Danielsson kommer ursprungligen från Eksjö och arbetar till vardags inom industrin och har ytterligare en butik med samma namn i Falköping. Namnet på butikerna kommer ifrån dottern Stella som är sex år gammal och som till nyöppnandet i Karlstad finns vid sin mammas sida. Stella’s palce har även ett sortiment av skyltar, doftljus, smycken, CD-skivor och de så populära Moonshine glasen som ser ut som glasburkar i vackra färger. Den lilla butiken rymmer otroligt mycket mer och den har helt rätt läge. Mitt emot Stella’s place ligger ett Elvis café…

Sandra och Stella’s place kommer med sitt breda sortiment att finnas på plats vid Country Festivalen i Lunedet den 4 Juli.