Mutant: År Noll reser ut i rymden med Ad Astra

Reklam

Lämna den ödelagda jordytan och färdas ut i solsystemet
Genom rymdkapselns små tittgluggar ser ni staden där den hänger tyngdlös under stjärnorna. Ett myller av metallformer, förbundna av rör och vajrar, som en enorm mobil hängandes över Jorden, mänsklighetens förgiftade vagga. När ni kommer närmre ser ni att allt inte verkar stå rätt till med denna stjärnstad. Det verkar som att Katastrofen nådde hela vägen upp till himlen.

Ad Astra är den efterlängtade expansionen till det prisbelönta postapokalyptiska rollspelet Mutant: År Noll. I äventyret kan spelarna äntligen lämna den ödelagda jordytan och färdas upp i omloppsbana, ut i solsystemet och kanske ännu längre bort…
Ad Astra kan spelas som ett fristående äventyr, men är också en direkt fortsättning och en episk avslutning av äventyrskampanjen Vägen till Eden som påbörjades i Mutant: År Noll. Boken innehåller också regler för att spela Mutant: År Noll i rymden och en översikt av solsystemet med ytterligare äventyrsförslag.

Den episka expansionen Ad Astra är skriven av Jens Alm och illustrerad av den prisbelönade serietecknaren Kim W. Andersson, känd för serierna Love Hurts, Astrid och Alena, som även filmatiserats.

En förköpskampanj pågår i Fria Ligans webshop som ger omedelbar tillgång till den kompletta expansionen i PDF-format.