The Real Group åker på turné i ny tappning!

Reklam

Sedan 1984 har den hyllade gruppen The Real Group gjort närmare 3 000 konserter världen över. De har utmanat gränserna för vad som kan åstadkommas med rösten som det enda instrumentet. Den nya konstellationen består av Clara Fornander, Joanné Nugas, Johannes Rückert Becker, Axel Berntzon och Daniele Dees. Nu åker de på Sverigeturné. Turnépremiär är 19 mars i Kulturhuset Tio14 i Falun.

Det är den nya konstellationens första Sverigeturné innan sångarna reser vidare ut i världen. Deras program är en spännande blandning av jazz, pop, latin och folkmusik i The Real Groups egen a cappella-stil.

”Vi har repeterat och skrivit nytt material under flera månader. Och vi är riktigt laddade inför turnén”, säger Clara Fornander.

Förutom turnén i Sverige kommer kvintetten under året besöka Norge, Frankrike, Turkiet, Tyskland och Danmark innan förberedelserna för årets julturné går igång.

”Det ska bli jättekul att få möte publiken igen efter flera år av COVID-restriktioner”, säger Johannes Rückert Becker

Sedan starten 1984 har hyllade The Real Group gjort nära 3000 konserter över hela världen och utmanat gränserna för vad som kan åstadkommas med rösten som enda instrument.

Vårturné 2022

19 mars Kulturhuset Tio14 – Falun

20 mars Kulturhuset – Hudiksvall

25 mars Stadsteatern – Skövde

27 mars Gummifabriken – Värnamo

31 mars Hörsalen – Norrköping

1 april Hebeteatern, Folkets Hus – Trollhättan

2 april Ystads Teater – Ystad

3 april Konserthusteatern – Karlskrona

8 april Joar Blå – Enköping

9 april Folkärna – Folkärna

10 april Stadsteatern, Nya Folkets Hus – Karlskoga

19 maj Scalateatern – Karlstad

21 maj Forumteatern – Köping

27 maj Storsjöteatern – Östersund