The Cherry Truck Band – ”Love Become Law”

Reklam

 Arenarockarna från Kentucky Black Stone Cherry och kanadas hårt rockande släggor Monster Truck vägrade låta avstånd var ett hinder för att skapa något snyggt för en god sak. De slog sina påsar ihop och under namnet The Cherry Truck Band  kommer nu välgörenhetssingeln Love Become Law.

Samtliga intäkter från singeln delas mellan två organisationer som banden själva bestämde sig för, Black Stone Cherry skänker sina intäkter till The Boys and Girls Club of America medans Monster Truck skänker sina till Black Lives Matter. 

Black Stone Cherry berättar om hur låten blev till: “Idén om The Cherry Truck Band blev till p g a världspandemin. Vi kunde bara se på då turné efter turné ställdes in och allt fler band började strömma konserter online. Vi slog våra kloka huvuden ihop med våra polare i Monster Truck och bestämde oss för att göra något vi inte hade sett någon annan göra förut för att fördriva tiden och underhålla fansen. Idén var att skriva en låt i realtid för världen och dela upp det i olika segment för att visa våra fans hur processen går till. Vi hade aldrig gjort detta tidigare tillsammans med ett annat band för att inte nämna att allt sändes live. Det var verkligen spännande och kul och vi är så stolta över låten, och viktigare ändå, dess budskap. Låten handlar om att komma samman och leva tillsammans och kanske viktigast av allt, att älska var och en som finns på vår planet. Vi hoppas ni gillar den lika mycket som vi gillade att göra den för er!”