Sonja Aldén – ”Sommaren för längesedan”

Reklam

Sonja Aldén, en av våra mest älskade artister, släpper idag singeln ”Sommaren för längesedan” – en låt som som pulserar av längtan, sommar, minnen och av en hoppfull förvissning om att ljusare tider är i antågande.

”Nu vill man ha ljus, frihet och sommar, och det är precis den känslan som den här låten inbjuder till. Jag fylldes av en oerhört skön energi när jag hörde musiken första gången och jag hoppas nu kunna fylla andra med samma energi!” säger Sonja Aldén.

”Sommaren för längesedan” har Sonja skrivit tillsammans med Gustav AfsahiPär Soini och David Lindgren Zacharias, som även står för den sköna produktionen.

Releasen firar Sonja med att sin första egna digitala livekonsert – hemma från hennes vardagsrum! Det blir en timmes musik blandat med personligt snack och tankar tillsammans med vännerna och musikerkollegonr Måns Ek och Ninni Bautista.

HÄR finns mer info & biljettlänk.

Sonja Aldéns stora genombrott kom med Melodifiestivalen 2007 där hon tog sig till final med sin stora, tidlösa hit ”För att du finns”. Den prisbelönta sångerskan har sedan dess turnerat land och rike runt, släppt flera album och skapat några av våra allra mest populära och efterfrågade sånger.