Skid Row ger sig in i spritvärlden

Reklam

Den amerikanska rockgruppen Skid Row, som har flera platinaskivor och är kända för sina elektrifierande framträdanden och tidlösa hits, tar sin passion för musik och kopplingen till fans till en helt ny nivå genom att ge sig in i spritvärlden. Nu tillkännager bandet stolt lanseringen av Skid Row Spirits, en spännande och adrenalinfylld portfölj som inkluderar Skid Row 18 and Life Single Origin Ultra Premium Rom och Skid Row Midnight Vodka. Skid Row Spirits är en hyllning till bandets långlivade arv och ger fans en smak av rock ’n’ roll-livsstilen.

Efter mer än ett års produktutveckling kommer denna spännande portfölj som en naturlig del av bandets kreativitet, vilket erbjuder både fans och spritentusiaster chansen att uppleva samma nivå av intensitet och kvalitet som de förväntar sig av Skid Rows musik. För hängivna Skid Row-fans är spriten en möjlighet att kopplas samman med bandets historia genom varje klunk av de noggrant utvalda dryckeskoncepten.

”Som svensk har jag följt Brands for Fans under lång tid och älskar deras koncept. När jag gick med i Skid Row visste jag att jag behövde samla svenskarna för att få ut en Skid Row rom och vodka. Jag är otroligt glad över att slå ihop två av de coolaste varumärken jag känner till och jag ser fram emot att kunna erbjuda Skid Row-vodkan och -rommen till fans världen över.” Erik Grönwall bandet sångare.

Resonansen till alla Skid Row-fans från förr till nutid är tydlig. Skid Row 18 and Life Single Origin Ultra Premium Rum firar 35-årsjubileet av den ikoniska låten, 18 and Life, och den nostalgi som framkallas genom dess tidlösa tema och musikaliska skicklighet. Den distinkta produkten är ett unikt och fängslande 18-årsuttryck som kombinerar hantverket i Guyanesisk romdestillering med europeiska åldrandemetoder. Efter att ha legat på amerikanska ekfat i Guyana slutlagrades rommen i sällsynta teakleggars i Europa. Med en djärv men ändå välintegrerat 45% alkoholhalt, kombinerar Skid Row 18 and Life Rom tradition med innovation och levererar djupa toner av nougat med toner av rostade kokosnötter och vaniljböna. Den rika och komplexa smakprofilen kompletteras av eleganta lager av torkad frukt med en rundad, sammetslen chokladavslutning, vilket resulterar i en enastående smakupplevelse för både romkännare och fans.

Skid Row Midnight Vodka är en len men samtidigt kaxig vodka som fångar tonerna av bandets hänförande liveframträdanden och kompromisslösa stil. Skapad med samma engagemang och passion som Skid Row ger till sin musik, utmärks Skid Row Midnight Vodka av en produktkaraktär lika rå och äkta som själva bandet. Varje klunk levererar klara toner av spannmål och rostat bröd, fulländat med en rundad, torr och djärv avslutning. När klockan slår midnatt, sätt kurs mot Skid Row Midnight Vodka.

”Precis som vår musik har arbetet med att utveckla vår sprit varit som att skapa den perfekta låten och albumet. Varje flaska är ett bevis på vår kreativa process, och det finns en bit av Skid Row i varje klunk!” säger bandet.

VD för dryckespartnern Brands For Fans, Filip Lundquist, kommenterar: ”Vi har älskat att arbeta med Skid Row-gänget – de har haft så mycket energi för projektet och passion för att leverera det bästa för sina fans. Vi har kunnat arbeta med flexibilitet och kreativitet, vilket vi verkligen uppskattar i ett partnerskap. Kvaliteten på dessa vätskor är extraordinär.”

Skid Row Spirits kommer att börja som en global lansering i Europa och kommer att vara tillgänglig att beställa från Systembolaget från den 29 november 2023.