Sissel Kyrkjebø bjuder in fansen till en magnifik julkonsert!

Reklam

Varje år åker Sissel Kyrkjebø på omfattande julturné i Norge, Danmark, Sverige och Tyskland. Det sistnämnda fick ställas in i år på grund av pandemin och efter myndigheternas införande av nya restriktioner i veckan vill hon ge en alldeles speciell julklapp till fansen.

I sista minuten har Sissel anställt ett fullt kamerateam till konserten på självaste Operan i Köpenhamn. Konserten kan upplevas gratis i sin helhet på hennes YouTube-kanal den 22 december kl 19.00 Konserten kommer även att vara tillgänglig för alla efter premiären.

Sissel hade turen att hon fick framföra de norska konserterna innan kultursektorn igen drabbades hårt av kranskärlsrestriktionerna. I dagarna avslutar hon den nordiska julturnén i Danmark, som fortfarande får hålla konserter. Med konserten på Operan i Köpenhamn vill hon sprida lite extra julstämning i en annars svår tid, och ge alla som inte haft möjlighet att besöka en julkonsert i år möjligheten att göra just det.

– Det var så fantastiskt att vi en kort tid fick ha konserter igen, men nu är vi tyvärr tillbaka där vi var. Jag hade turen att avsluta turnén i Danmark i år, men jag vet att ni är många som av olika anledningar inte får gå på planerade julkonserter. Därför vill jag ge er tillgång till min konsert från vackra Operan i Köpenhamn. Jag hoppas att det kan vara en liten tröst för någon i denna annorlunda förjulstid, säger Sissel.

Sissel kommer att framföra låtar från sina två jul-EP:s som hon släppte i november, samt stora julklassiker som hon turnerat med i ett antal år, som ”Härlig är jorden”, ”O Helga natt” och ”Christmastime is here”. Konserten publiceras med engelsk text så att fans över hela världen kan njuta av den.

Sissels jul från Operan i Köpenhamn sänds på hennes YouTube-kanal sisselmusic // Sissel Kyrkjebø den 22 december kl. 19.00 Konserten kommer att finnas kvar i sin helhet på kanalen efter visningen, öppen för alla!