FOZZY aviserar sitt kommande album BOOMBOX

Reklam

Kraftpaketet FOZZY har aviserat sitt nya album BOOMBOX (deras första på fem år) som ges ut den 15 april på Mascot Records/Mascot Label Group (förutom USA). Plattan som inkluderar deras USA topp-10 singlar Nowhere to Run och Sane är än en gång producerat av Johnny Andrews.

Aviseringen kommer i samband med bandets utsålda turné i Storbritannien. FOZZYs frontman Chris Jericho säger så här om plattan:”Judas…både låten och plattan var ett stort genombrott för FOZZY. Dom tog oss till nästa nivå och positionerade oss som ett seriöst band på rockradio och som liveattraktion. Just därför visste vi att uppföljaren måste bli vårt livs platta. BOOMBOX är den plattan!! Du har redan hört topp-10 singlarna Nowhere to Run och Sane som är grymma med smittande refränger och dom sätter tonen för resten av plattan. Men enligt min mening är det med Still BurnArmy of One och Relax som kommer att ta albumet och bandet ännu högre på rock n rollens stege.”

”Jag är övertygad om att denna är vår tredje bästa någonsin!! (naturligtvis tycker jag att den är vår bästa men jag har alltid velat höra ett band säga så). Så höj volymen och håll BOOMBOXen nära öronen!! Det kommer att bli en fantastisk resa,” tillägger han.

Efter att ha turnerat jorden runt tillsammans med artister som Metallica, Sevenfold, Iron Maiden, Slash och Shinedown och tålmodigt byggt upp en skara trogna fans under närmare tjugo år är Fozzy urtypen för vad ett riktigt bra rock n roll band ska vara, svängigt, refränger som sitter, svettiga, hårda och viktigast av allt en fantastisk upplevelse!