Sara Zacharias – ”Tid”

Reklam

Under det senaste året har Sara Zacharias släppt ny musik som hon har skapat tillsammans med bland andra David Lindgren Zacharias och Jens Hult, nu summerar hon tiden som gått med EP:n ”Tid” som kommer ida

Skivan innehåller en samling låtar med personliga texter som tillsammans med en varm och organisk ljudbild verkligen kännetecknar Saras musik. Två av spåren är tidigare outgivna och bland dem finns också en duett med Jens Hult, som även fått ge namn till EP:n.

Sara Zacharias debuterade 2013 då hon tolkade tidigare outgiven musik av sin pappa, Ted Gärdestad, sedan dess har hon släppt flera singlar och ytterligare ett album med egenskrivet material. Hon är älskad för just sina texter och den varma ljudvärld som har blivit hennes signum.

”Musik har alltid varit en enormt stor del av mitt liv. Redan som sexåring köpte jag kassetter med The Beatles, Simon & Garfunkel, Tracy Chapman med flera och de har format min musiksmak: låtar som är melodiska, lite melankoliska och berör.”, berättar Sara.