Ronia – ”Ghost”

Reklam

Ghost” handlar om känslan av att något aldrig släpper dig, och sorgen att skuldbelägga sig själv för det. Den här låten betyder allt för mig. Jag har lagt mitt hela mitt hjärta och vilsna själ i den. Det känns overkligt att det äntligen är dags att dela den med alla. – RONIA

Tänk om Lana Del Rey och Billie Eilish fick ett kärleksbarn. Och tänk om det barnet skrev och producerade sin egen musik. Luta dig tillbaka och blunda. Så här skulle det kunna låta.

Med vackra melodier och mörka produktioner, sjunger 21-åriga RONIA om att vara en ung kvinna som försöker hitta sin väg genom livets mysterium.

I tonåren jobbade hon i studion med olika producenter men bestämde sig snart för att att producera musiken själv, för att kunna skapa det sound som hon hörde i sitt huvud.

På sin debutsingel ”ghost” skapar RONIA ett eget harmoni-universum, samtidigt som hon berättar historien om ett spöke som inte slutar hemsöka henne.

Detta är det första släppet från RONIA:s kommande album som beräknas komma i oktober 2022. Om du gillar mörk popmusik, är detta något du måste lyssna på och hålla ett bevakande öga på framöver.