Robert Wells hyllade ”Vid flygeln” turné gästar tio orter

Reklam

Robert Wells beger sig nu ut med den hyllade och kritikerrosade ”Vid Flygeln” turnén. Nypremiär blir det den 25:e mars i Oskarshamn och besöker 10 orter runt om i landet med final på Oscarsteatern i Stockholm i slutet av april. Samtidigt släpper han musik med anknytning till våren: Stycket heter ”April”.

– När jag går upp på scenen har jag inga förväntningar mer än på mig själv att ge publiken bästa möjliga upplevelse. Alla skall känna sig som de är hemma hos mig i vardagsrummet vid flygeln. Allt inspirerat av de klassiska kompositörerna, Charlie Norman, Victor Borge och egna nyskrivna låtar från senaste albumet. Musiken kommer blandas med många unika turnéberättelser och anekdoter med artister jag mött, säger Robert Wells

Robert har med sig sin evige trotjänare och mäktiga flygel. Wells bjuder in till en tidlös resa med musikens mästare; Beethoven, Liszt, Chopin, Grieg, Benny Andersson, Charlie Norman och många fler. Självklart finns också de egna kompositioner som spelades in i höstas med Prags symfoniorkester, CNSO med i programmet. Allt varvat med Boogie, improvisationer, anekdoter och humor om turnélivet med över trettio års konserter med Rhapsody In Rock och samarbeten med över 100 artister. 

(här är en intervju vi gjorde med Robert för ca 4 år sedan)

Turnéplan: ”Vid Flygeln” våren 2023:
25 mars Oskarshamn Forum
26 mars Karlskrona Konserthusteatern
1 april Mellerud Kulturbruket På Dal
2 april Vara Konserthus
15 april Mariehamn Alandica
16 april Uppsala, Konsert & Kongress
20 april Bollnäs, Kulturhuset
21 april Grängesberg Cassels
22 april Sala Missionskyrkan
23 april Stockholm Oscarsteatern