”Rhapsody In Rock – Festival”

Reklam

Sedan starten 1998 i Dalhalla bjuder nu Robert Wells succéapparat ”Rhapsody In Rock” för första gången in till en makalös tredagars festival med sprakande konsertkvällar där över 50 personer stor ensemble dansare, orkester, kör, fyrverkerier och en mängd kända gästartister tillsammans samlas på scen och bjuder på årets stora ”Rhapsody In Rock – Festival”. Det kommer att bli en konserthelg att minnas. Premiär blir det den 12:e juli och tre kvällar framåt fram till den 14:e juli 2024.

– Det blir ”Way Out Wells” en stor fest med ”All In” från början till slut. Detta är en fortsättning på förra årets 25-års jubileum som kommer att toppa allt på Dalhalla och exklusivt på arenan i sommar, säger Robert Wells med ett stort leende.

Om Rhapsody In Rock: Över 1 950 000 har sett och upplevt Rhapsody In Rock bara i Skandinavien och har fortfarande publikrekordet på Ullevi 2003 med sittande publik. Dessutom 55 utsålda konserter bara i Dalhalla. Roberts Wells ”Rhapsody In Rock” har turnerat bland annat i USA, Australien, Tyskland, England, och ett flertal gånger till Kina. Sex guldskivor och två Platinumutmärkelser.

21 av Rhapsody In Rock-konserterna har sänts i svensk tv, vilket torde vara svenskt rekord. Det har även blivit antal tv-sändningar 
internationellt från bland annat Rhapsody-turnéerna i Kina, USA och Australien för att nämna några av länderna.

Robert Wells tilldelades H.M. Konungens medalj 2012 för framstående konstnärliga insatser som entreprenör inom kultursektorn och Stockholm Culture Award 2022 för arbetet med både Rhapsody In Rock och Piano Academy.