Lennie Norman – ”Best of Gubbvarning Live”

Reklam

Året 2024 inleds Lennie Norman´s jubileumsår med en sista finalturné ”Best of Gubbvarning – Live”. Lennie tar med sig både nytt och det bästa ur de båda gubbvarning showerna. Det är 35 år sen Lennie gjorde debut som stand up komiker och 55 år sedan han tillsammans med en viss Frida Lyngstad började hos pappa Charlie Norman som basist och ett långt liv inom svensk underhållning tog sin professionella början.

– Publiken och jag kommer aldrig att ta farväl av varandra men det skall bli jättekul att vi tillsammans får ta farväl av ”Gubbvarning Live”! Vi väljer det bästa så man skulle kunna säga: ”Så mycket äldre, Guldkorn”. Vi ses i vår, säger Lennie Norman.

Turnépremiär för jubileumsföreställningen ”Best of Gubbvarning – Live” blir det den 6:e mars på Intiman i Stockholm och 15 orter från Ystad i söder till Luleå i norr får besök av jubilaren Lennie Norman våren 2024.

Det är en livs levande legend som publiken nu får möta i den sista Gubbvarning live någonsin. Vi vågar utlova en jubileumsturné med extra allt och en skrattfest som sent ska glömmas. Lennie tar, på sitt eget lilla sätt, och skärskådar tiden vi lever i och hur en gubbes funderingar och tankar ter sig i den moderna och galna värld vi lever i.

”Gubbvarning live” har varit en stor succé, turnerat över hela Sverige för fullsatta hus sen 2018 och under denna period fram till idag även sålt slut Intiman i Stockholm 13 gånger. I vår passeras den 200:e föreställningen vilket är helt unikt i svensk Stand Up historia.

(här hittar ni en intervju vi gjorde med Lennie för ca ett år sen)

Turnéplan 2024: Jubileumsföreställningen ”Best of Gubbvarning Live”
6 mars Stockholm, Intiman
7 mars Södertälje, Estrad
8 mars Borlänge, Maximteatern
13 mars Göteborg, Lorensbergsteatern
14 mars Värnamo, Gummifabriken
15 mars Ystad, Teater
16 mars Landskrona, Teater
17 mars Ängelholm, Jarl Kulle scenen
21 mars Ulricehamn, Stenbockskolans aula
22 mars Askersund, Sjöängen
23 mars Linköping, Garden
24 mars Nyköping, Teatern
3 april Umeå, Väven
4 april Skellefteå, Nordanå
5 april Luleå, Kulturhus
7 april Härnösand, Teater
9 april Stockholm, Intiman