Quinn Sullivan – ”All Around The World” (live)

Reklam

”On this record, Sullivan reinvents himself as a singer and songwriter. His blues roots are still visible, but he’s also developed into an impressive vocalist, with a wide emotional range.” – RELIX

Då hans senaste singel All Around The World just passerat 4 miljoner streams ger sångaren, låtskrivaren och gitarristen Quinn Sullivan ut en ny livetagning av låten filmad i Building Records i somras. ”Mogen och med uppriktiga texter” skrev American Songwriter då de lade ut låten, ”Sullivan är tillbaka mer som en singer/songwriter än en het kommande gitarrhjälte med All Around The World.” Sullivan fortsätter att turnera runt om i USA i kölvattnet av hans senaste platta Wide Awake.

Han är endast 22 år gammal men har redan turnerat jorden runt, samarbetat med några av rockmusikens legendarer och utvecklats till en enastående gitarrist. Men på senare tid har Sullivan satsat sin tid och talang på att på papper och penna och låta sin ungdoms skicklighet blomstra och styra hans kreativitet och artisteri i en helt ny riktning. Låtarna på plattan skrevs innan 2020 och Sullivan menar att All Around The World fick en helt ny mening i kölvattnet av pandemin och alla protester. ”Den har samma utgångspunkt som när jag skrev den men har fått en vidare mening,” berättar Sullivan. ”Den är nästan som en beskrivning av vad 2020 var och vad 2021 antagligen kommer att vara.”