ohFrank – ”Millennial”

Reklam

Robin Stjernberg och Benjamin Roustaing, eller ohFrank som de valt att kalla sig, skapar låtar som kommer direkt från hjärtat. Deras debutsingel ”Schizophrenic” handlade om att dölja känslor på grund av rädslan att inte passa in. Någon månad senare kom singeln ”Millennial”, som nu fått en synnerligen charmerande video, som med fördel ses i mobiltelefonen för bäst effekt…

”Love it ♡ natural, fun, sweet and puts a smile on my face 🤗”

Robin berättar: ”Millenial är ett sarkastiskt, men ändå ärligt självporträtt av vår generation. Vi sjunger om nostalgiska minnen, som är relevanta för så många: gamla mobiltelefoner och tv-kanaler som Vh1 och MTV. Och vi vill få folk att dansa! Det har sagts många gånger att vår generation är priviligerad och självcentrerad, det omfamnar ohFrank helhjärtat”, avslutar Robin med ett skratt.

Ena halvan av ohFrank är svensk, den andra halvan brittisk. Benjamin Roustaing växte upp i en liten by i södra Frankrike, och flyttade sedan till en stad precis utanför London, medan Robin Stjernberg är uppvuxen i en liten stad i södra Sverige. De möttes på ett låtskrivarläger i norra Sverige. Ett år senare flyttade Benjamin till Sverige, och de började knyta an igen medan båda gick igenom varsitt breakup. Robin och Benjamin började spendera mer och mer tid tillsammans, och skapade den slags musik de hade lust att göra. En dag bestämde de sig för att åka iväg till en stuga på landet och låsa in sig för att göra musik – och ohFrank föddes.