Nordmark feat. Grant – ”Svar På Allt”

Reklam

Nordmark släpper tillsammans med Grant (Caroline Cederlöf), duetten ”Svar På Allt”.

För några år sen gick min barndomsvän bort. Han tog sitt liv.

Nyligen gick en annan vän samma väg..

Det finns inga svar men vad är det med mäns psykiska hälsa och varför pratar vi aldrig om det?

Låten handlar om att acceptera och att försöka gå vidare trots att man inte har svaren. Den är ett försök att hitta mening i det som kan tyckas vara meningslöst – om vi har tur kan tiden bära oss framåt.

Jag o Caroline känner varandra väl och jag visste direkt när jag hade låten att jag ville sjunga låten och skriva den klart tillsammans med henne. 

Vi har ofta samtal om livet och kan mötas i svåra stunder. Ingen av oss räds att stanna i det mörka, men drivs att förstå svärtan i livet för att försöka ta sig vidare. Jag är stolt över att få ha gjort den här låten tillsammans. Hela projektet är djupt  personligt, säger Nordmark.

Nordmark spelar på Häktet i Stockholm den 30 november.

Vem är Nordmark

Förutom soloprojektet känner vi till Per Nordmark som bland annat trummis i banden Fireside, Kriget och Breach, samt som trummis till artisten Christian Kjellvander, Teddybears och Familjen.

Han är dessutom mannen bakom en mängd djupgående intervjuer i sin självbetitlade podcast, som idag är en av Sveriges största musikpoddar, Nordmark Pod.

Den musikaliska solokarriären smygstartade under 2020 med den personliga femspåriga EP:n ”Quiet Room” och året därpå släpptes fullängdaren ”Bury Them All” i samband med en Sverigeturné som förband åt Johnossi under hösten 2021.

”The Building” släpptes vintern 2023 och nu senast den Svenskspråkiga skivan ”Vargön” som kom den 29 september.