Natalie Carrion – ”Stockholm”

Reklam

”Jag vet att många, precis som jag, i tonåren haft en dröm att flytta dit. Det är speciellt att som stolt norrlänning skriva en hyllning till Stockholm, men här kommer min norrländska flirt till storstan.”

I en svår och oviss tid är våra drömmar det finaste vi har att hålla fast vid. Natalie Carrion har tagit tillfället i akt och skrivit en hyllningslåt till platsen som många flyttar till med en längtan efter något större och bättre: Stockholm. I låten sjunger hon om staden som en mötesplats för alla olika typer av drömmar och förhoppningar, trots ”långa bilköer och dyra hyror”.

Med sin glada produktion och Natalies förväntansfulla sång fångar ”Stockholm” den pirriga naiviteten i att komma till en ny plats. Det är en fängslande rak poplåt på svenska som står i kontrast mot Natalies tidigare musik där hon ofta sammanflätar sina samiska och karibiska rötter. ”Stockholm”, som Natalie har producerat tillsammans med Johan Wållberg, är med sin hoppfulla ton en vacker tröst mitt i en svår tid.

Så här säger Natalie om låten: ”Jag har valt att lyfta naiviteten, pirret och den idylliska bilden av en fantastisk sommarstad som samlar minnen av skratt och långa sommarnätter, för det finns något härligt i att bara stanna upp i den känslan. Med en pandemi som slukar våra tankar kan det vara fint att för en stund sluta ögonen, drömma sig bort och återigen känna pirret.”