Mustasch – ”You Are Killing Me”

Reklam

Trots inställda gig har 2020 varit ett kreativt år för Mustasch. Förutom att spela in ett nytt album, har bandet bjudit fansen på livestreamade konserter i form av ”Mustasch Live Series”. Dessutom blev det nyligen officiellt att kvartetten kommer att tävla i Melodifestivalen 2021.

2021 är ett speciellt år för Mustasch. Det är då 20 år sedan bandet skivdebuterade med ”The True Sound of the New West”. Sedan dess har de turnerat världen över, kammat hem två grammisar och haft stora framgångar med låtar som ”Double Nature”, ”Thank You For The Demon” och covern ”Änglahund”. De 20 gångna åren firar Mustasch med nytt album i vår.

Och nu släpper Mustasch det första alstret – ”You Are Killing Me” – från kommande jubileumsplattan. Videon med samma titel, regisserad och producerad av Ted Lindén, gästas av ingen mindre än Edward Blom.

– Jag älskar Edward! Jag har till och med tatuerat in hans ansikte på min vänstra överarm. Det var givet att han skulle vara med i vår video, som för övrigt är en av de snyggaste vi har gjort, säger Ralf Gyllenhammar.

– ”You Are Killing Me” är en av de första låtar som vi skrev till nya plattan och känns som ett självklart val av första singel, avslutar Ralf.