Multibegåvade Adrian Macéus aktuell med nya singeln ”Girl Girl”

Reklam

Knappt 15 år fyllda har Adrian lyckats skapa sig en minst sagt imponerande karriär. Han är lika hemma på musikalscenen som framför filmkameran och i musikstudion. Adrian har bland annat haft den krävande huvudrollen i musikalen ”Billy Elliot”, filmat kriminalserier som ”Det som göms i snö” och ”Maria Wern”, gjort den svenska rösten till unge Kung Ragnar i biosuccén ”Frost 2”, spelat Leo i SVT:s julkalender ”Storm på Lugna Gatan” och mycket, mycket mer.
Adrian har även den populära podden ”Tonårsliv” tillsammans med kompisen Klara. I podden diskuterar de ämnen som kärlek, vänskap, mobbning och annat som berör. Adrian har själv drabbats av mobbning tidigare, något han pratar öppet om för att hjälpa andra barn och ungdomar som är utsatta. Han har även utsetts till ambassadör för organsationen Friends och nominerats till Årets Nätängel.
Men kanske ses Adrian främst som popartist. Han har släppt singlar som ”How Are You Now”, ”Ask You Out”, ”Det Blir Bättre”, ”Lov”, ”Bara Vänner” och ”Ingen E Som Du”. Efter att ha skrivit och släppt singlar på svenska det senaste året, så har Adrian nu återgått till att sjunga på engelska igen. I dag släpper han singeln ”Girl Girl” som dessutom listats på Spotifys New Music Friday Sweden.
– Idén till ”Girl Girl” fick jag hemma. Och när jag hade en refräng och en vers tog jag den till studion. Jag är supernöjd med låten som har en skön vibe. Den handlar om en tjej och kärleksproblem som det ofta gör i tonåren, skrattar Adrian.